Fysiotherapie

Bel ons en spreek een boodschap in of stuur een whatsapp, op 06-10128266

Wenst u een afspraak? Laat dan uw volledige naam, geboortedatum, postcode + huisnummer en/of telefoonnummer/e-mailadres achter. Wij nemen contact met u op.

Voor een actueel overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoedingen klikt u hier.

Geen verwijzing nodig

  • Aanhoudende pijn door rug- of nekklachten?
  • Revalidatie na een heup- of knie operatie?
  • Vervelende blessure opgelopen tijdens het sporten?
  • Niet kunnen werken door lichamelijke klachten?
  • Verminderde mobiliteit die de dagelijkse activiteiten moeilijk maakt?

Bij onze praktijk in Etten-Leur kunnen mensen, ook zonder verwijzing van een arts/specialist, vanwege pijn aan rug, nek en schouders, armen, benen, knieën, heup, spieren en dergelijke pijnklachten zich laten behandelen. Onze fysiotherapeuten helpen u zo weer op de been.

Na een intake, screening en onderzoek stelt uw therapeut een behandelplan op, toegespitst op uw klachten, en rekeninghoudend met uw eigen situatie. Bij Kluiskenshof is iedere behandeling persoonlijk, en hanteren we vooral effectieve hands-on therapie.

Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft worden de behandelingen (veelal vergoed en) direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. Wel zo makkelijk. Wij zijn met alle zorgverzekeraars (met uitzondering van Just) gecontracteerd.

  • fysiotherapie behandeling: €36,50 per zitting
  • fysiotherapie behandeling aan huis: €46,50 per zitting
  • screening en intake/ onderzoek na screening: €46,50 (€57,00 indien aan huis)

Bel voor een afspraak: 06-10128266

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de therapeut u ook thuis behandelen. Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Behandeling aan huis is bedoeld voor mensen met een medische indicatie, en kan veelal zonder verwijzing van de arts. Bedenk wel dat behandeling op de praktijk vaak beter mogelijk is dan in uw thuissituatie.

Voor een afspraak reserveren we 30 minuten. Dat is maximaal 25 minuten voor de behandeling en minimaal 5 minuten voor de verplichte administratieve- en behandelverslaglegging. Een afspraak die minder dan 24 uur van te voren is afgezegd, wordt volledig in rekening gebracht.

ShockWave-therapie tegen hielspoor of tennisarm

ShockWave is een zeer effectieve manier om allerhande peesklachten te behandelen en met name het overgangsgebied van pees naar spier. Denk aan bijv. elleboog (tennisarm), knie- en schouderproblemen, maar ook voor hardnekkige klachten zoals hielspoor. ShockWave is een doelmatige aanvulling op de reguliere fysiobehandeling. Voor de ShockWave-behandeling betaalt u 15,50 euro per keer (+ het tarief voor een reguliere zitting). Veelal volstaan 4 tot 8 behandelingen.

Iets voor u? Maak een meteen een afspraak voor een behandeling of kom eerst vrijblijvend naar ons (gratis) inloopspreekuur, iedere zaterdagochtend van 11 tot 12 uur.

ShockWave wordt niet vergoed door uw (aanvullende) zorgverzekering maar kunt na iedere behandeling bij de therapeut met de PIN betalen. (ShockWave betekent drukgolf en niet stroomstoot zoals sommigen denken).

(Praktijk Kluiskenshof is lid van het KNGF en het NVFL)

Dry Needling

Met een dunne (niet holle) naald, prikken we in de ‘knoop’ van een spier. Hiermee bewegen we lichtjes om zoveel mogelijk motorische eindplaatjes te raken. De motorische eindplaatjes zijn de plaats waar de prikkeloverdracht van zenuw naar spier plaatsvindt. Deze prikkeloverdracht wordt op deze manier afgebroken, waardoor de spier vrijwel direct ontspant.
Dit heeft vrijwel meteen effect. U kunt maximaal twee dagen een spierpijn gevoel hebben na de behandeling.

Onze therapeuten die dry needling beoefenen zijn: Richard Cost, Marieke Kil-van den Broeke en Yvonne Boot.

Er wordt geen extra bedrag gerekend naast de fysiotherapie of osteopathie behandeling voor dry needling.